Preminuo Zlatko Bosak, osnivač i predsjednik UZP Kutina

Svim dragim prijateljima Udruge za zaštitu potrošača Kutina javljam kako nas je jučer, 11.12.2020., zauvijek napustio Zlatko Bosak, osnivač i predsjednik Udruge. Zlatko je bio aktivan u društvenom životu Kutine i oduvijek je pokazivao interes za rad na korist društva, od sudjelovanja u Domovinskom ratu, preko njegovog sudjelovanja u političkom životu grada, sve do pokretanja i vođenja Udruge za zaštitu potrošača Kutina.

Svoje slobodno vrijeme ulagao je, volonterski, u rad Udruge, aktivno je doprinosio poboljšanju potrošačkih prava u Kutini. Neumorno je radio na analizama, naputcima i savjetima kako bi javne usluge postale svima dostupnije, kvalitetnije i povoljnije i kako bi se potrošači što bolje upoznali sa svojim pravima.

Obitelji i prijateljima preminulog Zlatka Bosaka, upućujem iskaz najiskrenije sućuti. Počivao u miru Božjem!

– Za UZP Kutina,
autor i administrator mrežnih stranica Udruge, Max Križanić

3 thoughts on “Preminuo Zlatko Bosak, osnivač i predsjednik UZP Kutina”

  1. Ein wunderschoenes Video ueber meine Geburtsstadt Schleswig. Ich habe heute noch Verbindungen zu meinen ehemaligen Mitschuelerinnen und Mitschuelern nach mehr als 6 Jahrzehnten. Aber der Holm hat sich doch sehr veraendert. Na, ja der Zahn der Zeit nagt nicht nur an uns. Cristy Cosme Kahle

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *