skip to Main Content
Recikliraj I Profitiraj!

EKO MOSLAVINA d.o.o. obavještava građane Kutine – korisnike javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada (MKO) i biorazgradivog komunalnog otpada (BKO) da ubuduće jedanput mjesečno mogu odvojeno odložiti svoj otpad u mobilno reciklažno dvorište, u svojim mjestima stanovanja!

U mobilnom reciklažnom dvorištu (MORD) korisnici ove javne usluge moći će odvojeno odložiti 33 vrste otpada, ali i platiti račune za uslugu i to bez naknade!

Korisnici također mogu u mobilnom reciklažnom dvorištu preuzeti putem kupona i dodatne vreće za papir i plastiku.

Novi raspored će svaki korisnik zaprimiti početkom mjeseca svibnja na svojoj kućnoj adresi ili ga može preuzeti osobno prilikom plaćanja računa u mjesecu svibnju na mobilnom reciklažnom dvorištu.

Raspored mobilnog reciklažnog dvorišta na područjima mjesnih odbora, odnosno naselja Grada Kutina, možete vidjeti i ovdje.

EKO MOSLAVINA d.o.o. je u travnju otvorila i blagajnu na adresi Zagrebačka 1 – Kutina, u kojoj korisnici javne usluge mogu bez naknade platiti svoje račune.

Ovime je riješena nedoumica glede odlaganja ostalih vrsta odvojenog otpada (npr. staklo, metal, tkaninu, štetan otpad poput baterija, lijekova i sl.), koje se za razliku od papira i plastike ne preuzimaju na mjestu obračuna, a ukinuto je bilo njihovo preuzimanje u dvorištu EKO MOSLAVINE d.o.o. te prebačeno na udaljenu lokaciju u blizini odlagališta komunalnog otpada (deponije)!

Također, ovime se uvodi i više reda u odlaganju kućnog otpada, jer će pogodnosti mobilnih reciklažnih dvorišta moći koristiti samo korisnici ove javne usluge i to na uređeni način, dok svoj otpad na zelene otoke mogu odlagati i oni koji to formalno nisu, što je nerijetko za posljedicu imalo neuredno i neodgovorno zatrpavanje otpadom!

https://eko-moslavina.hr/Pocetna/Vijesti/ArticleId/1254/oamid/734

Molimo, ispunite anketu, Vaš glas nam je važan!
A N K E T A:

Koje načine preuzimanja odvojenog komunalnog otpada smatrate najprihvatljivijima??

View Results

Loading ... Loading ...

Što mislite koji je prvi korak u odvojenom prikupljanju komunalnog otpada?

View Results

Loading ... Loading ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×Close search
Search